Бърз контакт: +359 7142 2165
 
e-mail: office@bulfruct.com         Начало


     На   Оборудване


     На          Продукти


     На     Услуги


     На        Контакти


     На
Добре дошли в официалният сайт на БУЛФРУКТ ООД
 
Фирма “ БУЛФРУКТ”ООД е създадена през 1995г. Базата на фирмата е разположена в град Костенец, област Софийска. Месторазположението на града ( на 70 км от гр.София, 80 км от гр.Пловдив, 28 км от курорт “Боровец”) благоприятства развитието на търговските връзки и взаимоотношения с контрагенти от страната и чужбина.

Фирма Булфрукт”ООД  предоставя, свободна хладилна площ  за съхранение на замразени продукти при температура ( - 18  0 С), хладилен транспорт при температура ( -18  0 С) – 6.5 тонаОБОРУДВАНЕ И ТЕХНОЛОГИЧЕН ПРОЦЕС
 
Фирма “ БУЛФРУКТ”ООД е разположена на две площадки:
- Хладилно предприятие и цех за производство на кисели краставички в град Костенец
- оранжерия на термална вода в Пчелински бани
Хладилното предприятие е построено през 2002 г. Разполага с 6 000 м 3 от нискотемпературни хладилни камери, тунели за шоково замразяване складови помещения, в които се приемат, подготвят и замразяват плодовете.По внедрената система за управление и безопасност на храните се осигурява цялостен контролиран технологичен цикъл за производството на продуктите.

Производствената база включва модерни складови, технологични съоръжения и машини с целогодишно натоварване. Основното оборудване на хладилните площи е на
BITZER - Германия, FRIMETAL - Испания "ULTRASUN" - Испания: "METALINZENJERING"-Сърбия, "Пингвин Ю.Н." ООД-София, "Спектър-91" ЕООД - Стара Загора, "ГОТИ" ООД - София и др.

От м.юли 2013г. е въведена в експлоатация нова иновативна технология - флуидизационно замразяване на плодове и зеленчуци чрез фризер OctoFrost 3/2, производство на IQF Frost AB- Швеция:


Съобразявайки се с растящите изисквания на пазара, ежегодно базата се обновява и модернизира, като инвестициите на фирмата за технологично оборудване са едни от основните й приоритети във фирмената политика.Това, което отличава продукцията на “Булфрукт”ООД е нейното изключително високо качество, с което е известна както сред партньорите ни от Европейския съюз, така и сред другите производители от този бранш в страната.
Качеството е основен приоритет във фирмената ни политика. Чрез въведената система за управление и безопасност на храните се обхваща контрола по проследяемостта на производствения цикъл от входящите суровини до готовия продукт, от обучението на персонала до хигиенното състояние.
Наши клиенти са водещи фирми в областта на хранителната промишленост в Германия, Белгия, Англия, Франция, Швеция, Швейцария, Италия и др.
“Булфрукт”ООД работи само с български суровини на базата на договорни взаимоотношения с определени доставчици и на ишлеме. Коректността и качеството на суровините и готовия продукт са в основата на целогодишната работа на фирмата с клиенти и доставчици.

Цехът за кисели краставички работи по специална програма с предварително сключени договори.

Оранжерията е построена за работа на термална вода за производство предимно на зеленчуци ( домати, краставици). Продукцията е предназначена за само за вътрешния пазар.


© 2009 Arsyst Computers. Всички права запазени.